Adresa:Balkanska 35-39
11000 Beograd
Tel&Fax:+381 11 2646 292
+381 11 2686 628
+381 11 2643 851
e-mail:bacco@eunet.rs

Waygate Technologies je svetski lider u proizvodnji opreme za ispitivanje bez razaranja. Proizvodni program obuhvata opremu za ultrazvučno ispitivanje, opremu za ispitivanje vrtložnim strujama, rentgensku opremu, industrijske filmove i hemikalije, opremu i softver za digitalnu radiografiju kao i opremu za endoskopska ispitivanja. Pored prenosnih uređaja, korisnicima su na raspolaganju i ispitne mašine. Waygate Technologies posebnu pažnju poklanja digitalnoj optimizaciji svojih uređaja koji korisnicima obezbeđuju vrhunski kvalitet, produktivnost i pouzdanost.

Sistemska instrumentacija

Od jednokanalnih uređaja do višekanalnih phased-array uređaja, nudimo široki spektar ultrazvučne instrumentacije za praktično svaku industrijsku primenu, uključujući kritične delove vazduhoplovnih motora, obezbeđujući bezbednost automobilskih komponenti, ili brzo linijsko ispitivanje zavarenih spojeva na cevima.

Svi sistemi obezbeđuju različite ulaze/izlaze, alarme i funkcije za interakciju sa postojećom opremom kod kupca. Paketi za softverski razvoj omogućuju strukturisanje interfejsa instrumenta i aplikacionog softvera.

USIP 40

Precizni, višekanalni ultrazvučni ispitni uređaji napravljeni za potpunu ispitnu pouzdanost.