Adresa:Balkanska 35-39
11000 Beograd
Tel&Fax:+381 11 2646 292
+381 11 2686 628
+381 11 2643 851
e-mail:bacco@eunet.rs

Waygate Technologies je svetski lider u proizvodnji opreme za ispitivanje bez razaranja. Proizvodni program obuhvata opremu za ultrazvučno ispitivanje, opremu za ispitivanje vrtložnim strujama, rentgensku opremu, industrijske filmove i hemikalije, opremu i softver za digitalnu radiografiju kao i opremu za endoskopska ispitivanja. Pored prenosnih uređaja, korisnicima su na raspolaganju i ispitne mašine. Waygate Technologies posebnu pažnju poklanja digitalnoj optimizaciji svojih uređaja koji korisnicima obezbeđuju vrhunski kvalitet, produktivnost i pouzdanost.

Automatizovano ispitivanje ultrazvukom

Waygate Technologies proizvodi Krautkrämer automatske ultrazvučne ispitne sisteme koji obezbeđuju kvalitet industrijskih kopmponenti prvoklasnih svetskih proizvođača. Za ispitivanja od cevi pod visokim pritiskom u naftnoj i gasnoj infrastrukturi do ispitivanja vazduhoplovnih struktura, na rasoplaganju stoje Krautkrämer sistemi koji pružaju najviši stepen pouzdanosti i brzine rada. Dobijeni podaci ispitivanja i prilagođena analiza ne odnose se samo na ocenu kvaliteta pojedinačne komponente, već služe i za eliminisanje defekata koji nastaju u prethodnim fazama proizvodnje.

NOVO CHAT

Kompaktni sistem za ispitivanje šupljih osovina.

GRP

Sistem za ispitivanje bešavnih i ERW cevi sa stacionarnim sistemom sondi ili sa pokretnim sondama.

SNUP-LO

Za ispitivanje zavarenog spoja i zone pod uticajem toplote stacionarnim ili pokretnim sondama SAW cevi pre ili posle hidrostatičkog testa.

ROT

Ispitni sistem visoke brzine sa rotirajućim sondama za bešavne i ERW cevi.

ROWA

Kompaktna ultrazvučna ispitna mašina za šipke i cevi.

BPE

Sistem za ispitivanje traka za kalemove pre ili posle formiranja spiralnih SAW ili ERW cevi.

Sistem za ispitivanje ploča

Linijski sistem za ultrazvučno ispitivanje ploča.