Adresa:Balkanska 35-39
11000 Beograd
Tel&Fax:+381 11 2646 292
+381 11 2686 628
+381 11 2643 851
e-mail:bacco@eunet.rs

Taylor Hobson je firma koja proizvodi ultrapreciznu kontaktnu opremu za kontaktno i beskontaktno ispitivanje karakteristika površina i oblika.
Da bi ostao tržišni lider u svom segmentu Taylor-Hobson značajno investira u istraživanje i razvoj i ima veliki protfolio intelektualne svojine kako u vidu patenata, tako i u vidu znanja koje je ugrađeno u njihove proizvode. Proizvodi Taylor-Hobson-a su široko korišćeni u razvoju i izradi tehnologija sledeće generacije, naročito na polju tehnologija u energetici, proizvodnji poluprovodnika, precizne optike.
Od malih prenosnih uređaja za merenje hrapavosti do visokotehnološke metrološke opreme, Taylor-Hobson može da ponudi rešenje za svaki industrijski zahtev.

Oprema za ispitivanje kružnosti

Visokoprecizno ispitivanje kružnosti-višestruko ispitivanje

Potpuno novi ispitni koncept koji kombinuje hrapavost, kružnost i konture na potpuno automatizovanom ispitnom sistemu, smanjujući broj ispitnih operacija.

Visokoprecizno ispitivanje kružnosti

Taylor Hobsonovi uređaji za merenje kružnosti/cilindričnosti omogućuju pod-mikronsku analizu preciznosti komponenata u automatskom ili poluautomatskom CNC radu.

Kružnost velikog kapaciteta

Taylor Hobsonovi sistemi za merenje kružnosti velikog kapaciteta su projektovani za merenja velikih komponenti, nezavisno od prečnika ili težine.

Radioničko merenje kružnosti 

Robusni, stoni radioničku uređaji za merenje kružnosti su projektovani za brza i precizna merenja i kontrolu u masovnoj proizvodnji.