Adresa:Balkanska 35-39
11000 Beograd
Tel&Fax:+381 11 2646 292
+381 11 2686 628
+381 11 2643 851
e-mail:bacco@eunet.rs

Taylor Hobson je firma koja proizvodi ultrapreciznu kontaktnu opremu za kontaktno i beskontaktno ispitivanje karakteristika površina i oblika.
Da bi ostao tržišni lider u svom segmentu Taylor-Hobson značajno investira u istraživanje i razvoj i ima veliki protfolio intelektualne svojine kako u vidu patenata, tako i u vidu znanja koje je ugrađeno u njihove proizvode. Proizvodi Taylor-Hobson-a su široko korišćeni u razvoju i izradi tehnologija sledeće generacije, naročito na polju tehnologija u energetici, proizvodnji poluprovodnika, precizne optike.
Od malih prenosnih uređaja za merenje hrapavosti do visokotehnološke metrološke opreme, Taylor-Hobson može da ponudi rešenje za svaki industrijski zahtev.

Beskontaktni uređaji za ispitivanje profila

LUPHOScan HD

LUPHOscan HD služi za beskontaktno merenje, najveće preciznosti, radijusa i nepravilnosti na izazovnim delovima sa asferičnim površinama ili proizvoljnim oblicima. Uređaj obezbeđuje brza merenja bez gubitka tačnosti.

LUPHOScan SD

LUPHOScan SD je projektovan za ultra precizno beskontaktno 3D merenje rotaciono simetričnih površina kao što su asferična sočiva i sfere. Uređaj obezbeđuje velike brzine merenja i veliku fleksibilnost.

LUPHOScan SL

LUPHOScan SL je ultra-brzi merni sistem sa mogućnošću merenja geometrijskih osobina, idealan za mala sočiva pri velikom kapacitetu proizvodnje.